عیار رنگ دهی زعفران
منظور از عیار رنگ دهی زعفران
عیار رنگ دهی زعفران با عوامل مختلفی سنجیده میشود که مهتمرین آن قدرت رنگ دهی و سپس عطر و طعم میباشد.
عامل اصلی رنگ زعفران عنصری است بنام کروسین که در زعفران قائنات، گاهاً به بالای ۳۰۰ میرسد و در زعفران سایر مناطق دنیا به ندرت به بالای ۲۰۰،که در زعفران قائنات به دلیل برداشت زعفران در ساعات قبل از طلوع آفتاب و اقلیم منطقه این عیار بالاتر از سایر مناطق است.
کروسین یک ترکیب شیمیایی کاروتنوئید ( مواد مخدر طبیعی) است که در گل زعفران یافت می شود، رنگ قرمز آن عمیق و کریستالی با نقطه ذوب ۱۸۶ درجه سانتی گراد می باشد و هنگامی که در آب حل می شود به شکل رنگ نارنجی ظاهر می شود.
کروسین یک ماده شیمیایی است که در درجه اول مسئول رنگ زعفران است.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | |
آقای قربانی | |
شماره موبایل: 09159641840 | |
شماره موبایل: 09156643790 | |
واتس آپ: 09159641840 | |
واتس آپ: 09156643790 | |
تلگرام: ورود به کانال تلگرام |