برنامه غذایی زعفران در اسفند ماه

برنامه غذایی زعفران در اسفند ماه

چگونه می توانم برنامه غذایی زعفران در اسفند ماه را بدانم؟
طبق مراحل زیر می توانیم برنامه غذایی زعفران در اسفند ماه را انجام دهیم:
۱-محلول پاشی میکرو عناصر همراه با جلبلگ دریایی و اسید آمینه به میزان سه کیلو در هکتار
به منظور تامین عناصر میکرو مثل آهن ، روی ، منگنز جهت گل آوری بهتر و با کیفیتر که در نهایت منجر به افزایش عملکرد ۱۵ درصدی خواهد شد.

۲- استفاده از اسید هیومیک های تخصصی ویژه زعفران به میزان دو کیلو در هکتار
به منظور ریشه زایی پیاز دختری و تقویت پیاز زعفران(بنه)، درشت شدن پیاز ، تنظیم PH خاک به منظور جذب بهتر عناصر ، افزایش مقاومت پیاز در برابر آفات مثل کنه و قارچ ها . بهتر است که علاوه بر برنامه غذایی زعفران در اسفند ماه در ماه های دیگر هم کارهایی انجام شود.
توصیه های لازم برای ادامه فصل :

  1. هیچ گاه گیاه زعفران بر اثر بی آبی نباید زرد شود که در این صورت در سال بعد با کاهش گل دهی مواجه خواهد شد، پس آبیاری گیاه باید به گونه ای باشد تا برگها بطور طبیعی زرد شود.
  2. تا هنگامی که گیاه سبز میباشد از چرای دامها در آن خودداری شود و در صورت ضرورت بعد از زردشدن برگهای زعفران ، عمل چرا انجام شود.
  3. در صورتی که ماندن علف زرد زعفران روی زمین امکان داشته باشد باعث جلوگیری از تابش مستقیم آفتاب گردیده و اثرات منفی گرما بر پیاز زعفران به حداقل خواهد رسید.
  4. چنانچه در بعد از زرد شدن علف زعفران و چرای آن شیار کم عمقی (به عمق ۵ سانتی متر) در سطح زمین انجام شود به جهت جلوگیری از هدر رفتن رطوبت زعفران در طول تابستان و جلوگیری از کاهش گلدهی در سال بعد بسیاربسیار موثر خواهد بود.
  5. چنانچه در تابستان (نیمه مردادماه) آبیاری صورت گرفت و علفهای هرز رشد نمود استفاده از سم علف کش توصیه می شود.
  6. جهت از بین بردن علفهای هرز وجین آنها و یا استفاده از سموم در زمان مناسب (بعد از برداشت گل) توصیه می شود.
این مقاله را هم از دست ندهید:
مراحل تکثیر پیاز زعفران

با توجه به استفاده از برنامه غذایی زعفران در اسفند ماه و دیگر ماه های سال می توان در نظر داشت که با انجام این برنامه ها می توان هم پیازچه مرغوبی داشت و هم گل زعفران با کیفیتی.

متوسط کشت و مقدار برداشت زعفران

در اولین سال کاشت زعفران قطعا گل برداشت خواهید کرد حال مقدار برداشت گل و زعفران خشک با توجه به سال و مدیریت متفاوت میباشد.

متوسط برداشت در هر هکتار ۱۰کیلو زعفران خشک می باشد .به آمار زیر توجه فرمایید(این آمار بر اساس هکتار و بر اساس تحقیقات چند سال پیش میباشد)

در سال اول در ۱ هکتار بین ۱/۵ کیلو تا ۲ کیلو زعفران خشک میتوان برداشت کرد.
در سال دوم ۴ تا ۶ کیلو زعفران خشک میتوان برداشت کرد.
در سال سوم ۸ تا ۱۰ کیلو زعفران خشک میتوان برداشت کرد.

و در سال های بعدی ۱۰ یا بیشتر میشود برداشت کرد مثلا در سال ۹۲ کشاورز نمونه کشوری در ۱ هکتار ۲۵ کیلو زعفران خشک برداشت کرده که این موفقیت یک مدیریت قوی می طلبد ، شاید یک روز شما این رکورد را بشکنید.

۱ کیلو گل زعفران برابر با ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ عدد گل میباشد .
مثلا از ۷۰ کیلو گل ۱ کیلو زعفران خشک برداشت می شود.
قیمت تقریبی هر کیلو زعفران در سال ۹۲ بین ۴/۵ تا ۵ میلیون تومان میباشد ، متوسط درآمد در هر هکتار بدبینانه ۲۵ میلیون تومان می باشد.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
آقای قربانی
شماره تلفن زعفران قائنات شماره موبایل: 09159641840
شماره زعفران قائنات شماره موبایل: 09156643790
واتس آپ زعفران قائنات واتس آپ: 09159641840
واتس آپ زعفران قائنات واتس آپ: 09156643790
کانال تلگرام زعفران قائنات تلگرام: ورود به کانال تلگرام
این مقاله را هم از دست ندهید:
نگهداری از زعفران در برابر عوامل محیطی

دسته بندی ها: اخبار
مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.