آیا می دانید که زعفران نگین صادراتی چگونه تولید می شود؟ تولید زعفران نگین یا ( پوشال نگین ) چیست ؟ شرایطی که زعفران نگین صادراتی در آن تولید می شود به شرح زیر است :

شرایط تولید زعفران نگین صادراتی

1- هر چه آب و هوای معتدل تر باشد و زمین های کشاورزی مرغوب مثل دشت های نزدیک به کوه باشد ریشه ها(کلاله های قوی تری) دارند.

2- تغذیه مناسب زمین : برای بدست آوردن « زعفران نگین » در کنار تغذیه زمین با کود حیوانی ، محلول پاشی از برنامه های ضروری تغذیه گیاه زعفران است . زمان عمل محلول پاشی ، اواخر بهمن ماه تا اوایل اسفندماه می باشد. بلافاصله بعدد از محلول پاشی ، باید آبیاری صورت گیرد تا آسیبی به پیاز و گل زعفران نرسد.

زعفران نگین صادراتی

3- شیوه خشک کردن : بهتر است از روش اسپانیایی استفاده شود، در این مورد مقاله ای کامل درباره روش های خشک کردن ریشه(کلاله) زعفران گذاشته ایم.

4- دقت در جداسازی زعفران از گل ( پاک کردن ) : باید دقت شود تا حداقل مقدار ممکن از ریشه زعفران (خامه سفید) ، همراه پوشال باشد.

5- گل های زعفران در ابتدای فصل برداشت ، کلاله(ریشه) قوی تری دارند ؛ لذا برای تولید این نوع زعفران مناسب تر است.

6- به طور میانگین از هر 95 کیلو گل زعفران ، یک کیلو « پوشال معمولی » و از هر 100 – 95 کیلو گل با کیفیت عالی یک کیلو زعفران نگین صادراتی بدست می آید.

 

جهت خرید زعفران می توانید با ما در ارتباط باشید:

قربانی

تلفن های تماس:

09158655490

09156643790

 

این مقاله را هم از دست ندهید:  استفاده از کود مرغی در مزارع زعفران