جداسازی ریشه زعفران از گل

چگونگی عمل جداسازی ریشه زعفران از گل
برای جداسازی ریشه زعفران از گل ، کشاورز باید برای این عمل صبح خیلی زود برای چیدن زعفران در محل زمین های زعفران خود حاضر شود و آن هم قبل از طلوع خورشید، این کار را انجام دهد چون به محض طلوع خورشید گل از حالت غنچه خارج شده و باز میشود و هر مقدار گل زعفرانی که بعد از طلوع خورشید چیده شود(گل های زعفران غنچه نباشند)
در مرحله دوم جداسازی ریشه (کلاله) زعفران از گل این عمل بیشتر به طول خواهد انجامید و بعد از خشک کردن زعفران محصول تولیدی از مرغوبیت کمی برخوردار خواهد بود.

لیست قیمت روز زعفران 19 اردیبهشت 1403

نام محصولقیمت عمده کیلویی
زعفران سوپر نگین درجه یک113 میلیون تومان
زعفران سوپر نگین درجه دو111 میلیون تومان
زعفران نگین درجه یک110 میلیون تومان
زعفران نگین درجه دو109 میلیون تومان
زعفران سرگل درجه یک107 میلیون تومان
زعفران پوشالی درجه یک105 میلیون تومان
زعفران پوشال معمولی101 میلیون تومان
زعفران شکسته درجه یک85 میلیون تومان
زعفران دخترپیچ درجه یک79 میلیون تومان
زعفران سفیدی درجه یک11 میلیون و 500 هزار تومان
پرچم زرد زعفران درجه یک1 میلیون و 300 هزار تومان

ولی اگر قبل از طلوع خورشید انجام گیرد هم در زمان جداسازی ریشه زعفران از گل راحت تر خواهد بود و هم زعفران آن کیفیت بالاتری را خواهد داشت.
در مرحله جداسازی ریشه زعفران  بسته به نوع زعفران باید ریشه های آن کلا از گلبرگهای آن جدا شود.

عمل جداسازی هرچه سریعتر انجام گیرد ریشه زعفران در بهبود كیفیت محصول تولیدی تاثیر بسزایی خواهد داشت.

و بهترین دما برای نگهداری ریشه ها در فاصله زمانی جداسازی ریشه زعفران از گل تا خشك كردن، دمای یخچال می باشد.
به محض این که گل های زعفران از زمین چیده شد باید عملیات جداسازی ریشه زعفران صورت گیرد چون از مدت چیدن گل به بعد گل رو به خشکی و بلکه رو به خرابی می رود.
و گلهای زعفران هر چه به صورت غنچه چیده شود هم عملیات جداسازی راحت تر و هم اینکه زعفران آن از مرغوبیت بالاتری برخوردار خواهد بود.

مدیر فروش زعفران قائنات

مصطفی قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *