زعفران در صنایع غذایی و دارویی کاربرد زیادی دارد. همانطور که میدانید زعفران تنها گیاه ارزشمند از لحاظ قیمتی در جهان است که برای صنایع غذایی و دارویی مهم است و از این گیاه و خواص آن استفاده های فراوانی می کنند. که در ادامه شما را با انواع کاربردهای زعفران در این صنایع آشنا می کنیم.
کاربرد زعفران در صنایع غذایی
در سالهای اخیر، با بالا رفتن سطح فرهنگی و بهبود وضع اقتصادی مردم، استفاده از مواد غذایی طبیعی و سالم، به جای انواع شیمیایی و سنتزی آن، جایگاه ویژه ای پیدا کرده است.
در این بین با توجه به شناخت تاریخی و جایگاه ویژه زعفران و خواص دارویی زعفران، رنگ، عطر و بو و طعم آن، استفاده از این محصول رو به افزایش است. از ویژگی های کاربرد زعفران در صنایع غذایی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- تهیه انواع شیرینی و پخت و پز انواع غذاها
۲- رنگ دهنده طبیعی در بسیاری از نوشیدنی ها ، بستنی و صنایع قنادی و …
۳- استفاده در صنایع غذایی مثل تهیه سوسیس و برخی محصولات لبنی و …
خواص دارویی زعفران زراعی (کاربردهای دارویی زعفران):
با توجه به خواص دارویی زعفران، می توان آن را یک داروی گیاهی عالی نامید. به دلیل خواص درمانی متعدد آن، در فرهنگ های دارویی کهن به نام های ویژه ای مانند «اکسیر طول عمر» معروف است.
چند مورد از خواص دارویی زعفران در ادامه آمده است:
- ناراحتی های سینه
- سرماخوردگی
- تب
- ناراحتی های پوستی
- بیماری های دهان و دندان
- و بسیاری از بیماری های دیگر ، امراضی هستند که می توان از زعفران در معالجه آن ها استفاده کرد. زعفران غنی ترین منبع ویتامین B2 (ریبوفلاوین) ذکر شده است.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | |
آقای قربانی | |
شماره موبایل: 09159641840 | |
شماره موبایل: 09156643790 | |
واتس آپ: 09159641840 | |
واتس آپ: 09156643790 | |
تلگرام: ورود به کانال تلگرام |
خیلی عالی بود