خواص زعفران ارگانیک

منظور از زعفران ارگانیک چیست؟ زعفران ارگانیک چگونه تهیه میشود؟ خواص زعفران ارگانیک چیست؟ مصرف زعفران چه خاصیتی دارد؟ ترکیبات موجود در زعفران چیست؟

زعفران ارگانیک زعفرانی است که در طی مراحل کاشت و برداشت آن از هیچگونه مواد شیمیایی و سم استفاده نشده باشد. بعلت اینکه در طول پرورش گیاه زعفران و نهایتاً تولید زعفران از مواد شیمیایی استفاده نمی شود؛ زعفران به دست آمده کاملاً طبیعی و ارگانیک بوده و دارای عطر، بو و طعم بی نظیر است.

اثربخشی خواص زعفران ارگانیک نیز بیشترین میزان را خواهد داشت. عواملی مانند منطقه کاشت زعفران، وجود ناخالصی در زعفران، کیفیت پایین بسته بندی زعفران، سپری شدن زمان زیاد از تولید زعفران؛ بر کیفیت زعفران اثر گذاشته و باعث تغییر در قیمت زعفران نیز میشود.

برای حفظ کیفیت زعفران ارگانیک بهتر است زعفران را در ظروف مناسب و استاندارد بسته بندی کرد تا در طول مدت نگهداری، ویژگی‌ های زعفران (عطر، بو و رنگ زعفران) حفظ شود.

از خواص زعفران ارگانیک می توان به این موارد اشاره کرد :

خواص ضد افسردگی، نشاط آور، کاهش فشارهای عصبی، تقویت حافظه، محرک معده، درمان اختلالات گوارشی و…

زعفران ارگانیک منبع غنی از ویتامین A، ریبوفلاوین، تیامین، اسید فولیک، مس، منیزیوم، منگنز، آهن، روی و… می باشد. به علت دارا بودن مواد مغذی و ترکیبات زیادی که در زعفران وجود دارد، ارزش غذایی زعفران ارگانیک بسیار بالا می باشد.

شما می توانید زعفران را در بسته‌ بندی‌ های گرمی و مثقالی از فروشگاه زعفران ممتاز قائنات خریداری نمایید. زعفران مورد نظر شما در هر کجای ایران که باشید با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت به آدرس شما در شهر محل سکونت تان ارسال خواهد شد.

مدیر فروش زعفران قائنات

مصطفی قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *