نحوه صادرات زعفران و مجوزها

آیا می‌خواهید با مراحل صادرات زعفران و قوانین آن آشنا شوید؟ برای صادرات زعفران چقدر سرمایه لازم است؟ سود صادرات زعفران چقدر است و بهترین کشورها برای صادرات کدامند؟ اگر به فکر صادرات زعفران و فعالیت در بازار پرسود آن هستید تا آخرین مقاله با ما همراه باشید.

چطور زعفران صادر کنم؟

چطور زعفران صادر کنیم

یکی از پرسودترین انواع کالاها برای صادرات، زعفران می‌باشد. با اینکه ایران بزرگترین تولید کننده زعفران است اما به نسبت سایر کشورها صادرات کمتری دارد.

اگر قصد فعالیت در حوزه صادرات زعفران به خارج کشور را دارید ابتدا باید با مراحل و قوانین صادرات زعفران آشنا باشید. شما باید از بازارهای جهانی شناخت کافی داشته باشید و بتوانید در سطح بین‌المللی بازاریابی کنید.

ابتدا باید بررسی کنید چه نوع زعفرانی و با چه بسته‌بندی برای کشور مقصدتان مناسب است. اگر می‌خواهید تجارت پرسودی داشته باشید و در این زمینه اطلاعات چندانی ندارید می توانید از مشاوره های ما استفاده کنید.

بعد از این مرحله اقدام به خرید زعفران و بسته‌بندی مناسب آن نمایید. دریافت مجوزهای لازم برای صادرات و انجام مراحل گمرکی زعفران مراحل بعدی خواهند بود.

در ادامه درباره هر کدام از این مراحل به طور مفصل صحبت خواهیم کرد.

روش‌های صادرات زعفران:

روش‌های صادرات زعفران

صادرات زعفران معمولاً به دو روش فله و بسته‌بندی انجام می‌ شود. در صادرات فله‌ای زعفران درواقع از بسته‌بندی‌های نیم کیلویی و یک کیلویی برای ارسال زعفران استفاده می‌شود.

زعفران فله صادر شده به این روش با نام کشورهای وارد کننده، بسته‌بندی شده و وارد بازارهای بین‌المللی می‌شود که این آفتی برای صادرات زعفران ایرانی شده است.

صادرات زعفران به صورت بسته‌بندی در وزن‌های ۳۰ گرم انجام می‌شود. با برندسازی و بسته‌بندی مناسب می‌توان جایگاه اصلی زعفران ایرانی در بازارهای خارج را پیدا کرد.

زعفران فله و بسته‌بندی شده به سه طریق دریایی، هوایی و زمینی انجام می‌شود. انتخاب هر یک از این ‌روش های حمل و نقل، با توافق دو طرف معامله صورت می‌گیرد.

نکته حائز اهمیت در تمام روش‌های حمل و نقل برای صادرات زعفران؛ بیمه کردن کالا می‌باشد.

قوانین ارسال زعفران به خارج از کشور:

قوانین ارسال زعفران

همانطور که گفتیم صادرات زعفران، قوانین مخصوص به خود را دارد که شما قبل از ورود به این حوزه باید با آن آشنا باشید.

عقد قراردادهای گمرکی، بیمه مرسوله، حمل و نقل بین المللی، اخذ مجوزهای لازم برای صادرات و ترخیص کالا در کشور مقصد همگی قوانین مربوط به خود را دارند.

قبل از اینکه سرمایه خود را برای صادرات زعفران اختصاص دهید باید درباره مراحل اخذ مجوزها و گواهینامه‌های استاندارد تحقیق کنید.

گواهی بهداشت، گواهی استاندارد و کارت بازرگانی از جمله مدارک لازم برای صادرات زعفران می‌باشد.

ثبت کالای صادراتی در گمرک نیز مراحل قانونی خود را دارد. تکمیل اظهارنامه گمرکی و پرداخت تعرفه‌های گمرکی جز این موارد می‌باشد.

در شرکت ما صفر تا صد صادرات زعفران انجام می‌شود و دیگر شما لازم نیست دغدغه داشته باشید.

بهترین کشور برای صادرات زعفران:

بهترین کشور جهت صادرات زعفران

بزرگترین تولید کننده زعفران در جهان کشور ایران است که زعفران خود را به ۵ قاره و بیش از ۶۴ کشور صادر می‌کند.

زعفران ایرانی به کشورهایی چون کویت، قطر، امارات، عمان، هلند، ژاپن، هنگ کنگ، سنگاپور، هند، سوئیس، نروژ، ایتالیا، آلمان و فرانسه صادر می‌شود.

بزرگترین خریداران زعفران ایرانی، امارات متحده عربی، اسپانیا و هنگ کنگ هستند.

این کشورها زعفران را به صورت فله وارد کرده و سپس با نام خودشان بسته‌بندی و روانه بازار می‌کنند. بنابراین از واردات زعفران و صادرات مجدد آن نه تنها سود بسیار زیادی می‌کنند بلکه به عنوان بزرگترین صادرکنندگان زعفران نیز شناخته می‌شوند.

سود صادرات زعفران چقدره؟

سود صادرات زعفران

آیا شما برای ورود به حوزه زعفران ریسک پذیر هستید و یا به دنبال تضمین می‌باشید؟ شاید سود صادرات زعفران اولین انگیزه شما برای ورود به این حوزه باشد!

همانطور که اشاره کردیم برای شروع کسب و کار ابتدا باید درباره صادرات زعفران اطلاعات کافی داشته باشید.

همچنین هزینه‌های استخدام نیرو، هزینه انبارداری، مالیات، اخذ مجوزها و تعرفه‌هارا برای محاسبه سود نهایی در نظر داشته باشید. محاسبه میزان سود صادرات زعفران ارتباط مستقیمی به نحوه بازاریابی و استراتژی شما دارد.

به عنوان مثال اگر شما زعفران فله را به یک دلال بفروشید سود ۳۰ درصدی نصیبتان می‌شود. اگر همین زعفران را به وارد کننده یا توزیع کننده خارجی بفروشید سود شما چند برابر می‌شود.

انتخاب کشور مناسب برای صادرات، زمان فروش، قیمت خرید زعفران، هزینه‌های حمل و نقل و ده‌ها مورد دیگر در میزان سودآوری صادرات زعفران تاثیرگذار است.

عوارض گمرکی صادرات زعفران:

عوارض گمرکی صادرات زعفران

برای خروج زعفران از کشور مقررات و محدودیت‌های وجود دارد. خروج بیش از ۱۰۰ گرم زعفران جنبه تجاری داشته و نیازمند اخذ بازرگانی و پرداخت تعرفه‌های گمرکی می‌باشد.

زعفران بر حسب انواع مختلفی که دارد تحت عنوان کد تعرفه 091020 طبقه‌بندی می‌شود.

اگر زعفران به صورت بسته‌بندی شده باشد بر حسب نوع بسته‌بندی زعفران نیز دارای زیر مجموعه‌هایی است.

  • تعرفه گمرکی زعفران در بسته‌بندی‌های کمتر از ۱۰ گرم 09102010
  • تعرفه گمرکی زعفران برای بسته‌بندی کمتر از ۳۰ گرم 09102030
  • تعرفه گمرکی زعفران برای انواع پودر زعفران در بسته‌بندی کمتر ۳۰ گرم 09102040

مالیات صادرات زعفران:

صادر کردن زعفران حقوق گمرکی، عوارض و مالیات ندارد. البته در مواردی مانند صادرات زعفران به صورت فله‌ای محدودیت‌هایی نیز وجود دارد.

برای مثال صادرات زعفران فله در بسته‌بندی‌های بیش از ۳۰ گرم، ۵ درصد قیمت پایه صادراتی می‌باشد.

مجوزهای لازم برای صادرات زعفران:

مجوز برای صادرات زعفران

صادرات زعفران قوانین خاص خود را دارد. برای صادرات انواع زعفران به صورت فله یا بسته بندی بایستی برخی از مجوزهای لازم را کسب و پس از پرداخت هزینه های گمرک اقدام به صادرات زعفران نمود.

داشتن کارت بازرگانی جهت صادرات زعفران ضروری می باشد که می توان آن را از اداره بازرگانی دریافت نمود. داشتن گواهی استاندارد و گواهی بهداشت بر حسب درخواست خریداران زعفران نیز از دیگر الزامات صادرات زعفران می باشد.

هزینه های گمرک بسته به کشور مقصد متفاوت می باشد. پس از انجام تشریفات گمرکی خواهید توانست آن را به کشور مقصد ارسال نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه صادرات زعفران و مجوزهای آن و خرید زعفران صادراتی می توانید با ما تماس بگیرید.

مقدار مجاز حمل زعفران در فرودگاه:

برای خروج زعفران به خارج از مرزهای کشورمان به صورت مسافری مانعی وجود ندارد. البته در صورتی که مقدار زعفرانی که می‌خواهید ببرید جنبه تجاری نداشته باشد.

سوال بسیاری از افراد این است که چقدر زعفران را می‌توان به صورت مسافری با خود به خارج از کشور برد؟ مقدار مجاز حمل زعفران به ازای هر گذرنامه در فرودگاه ۱۰۰ گرم می‌باشد.

حداقل سرمایه برای صادرات زعفران:

سرمایه برای صادرات زعفران

شاید شما هم به تازگی می‌خواهید وارد حوزه صادرات شوید و می‌خواهید بدانید حداقل سرمایه لازم برای صادرات زعفران چقدر است؟

در اینجا درباره مدارک لازم برای صادرات، قوانین صادرات زعفران، تعرفه‌های گمرکی و هر آنچه لازم است در این حوزه بدانید صحبت کردیم. تا اینجا باید متوجه شده باشید که سرمایه لازم برای صادرات زعفران به چه عواملی بستگی دارد.

هزینه‌های لازم برای خرید زعفران صادراتی و خرید تجهیزات بسته‌بندی از ابتدایی‌ترین سرمایه‌های لازم برای صادرات زعفران می‌باشند.

هزینه‌های لازم برای اخذ مجوزهای صادرات و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای داشتن گواهی استاندارد و بهداشت نیز نیاز به سرمایه زیادی دارد.

برای گرفتن این مجوزها شما باید طبق اصول استاندارد؛ تجهیزات و مکان مورد تایید از نظر وزارت بهداشت را داشته باشید.

اگر در این زمینه اطلاعات کافی ندارید حتماً قبل از ورود به حوزه صادرات با مشاوران و متخصصان این حوزه صحبت کنید.

بهترین زعفران برای صادرات چه زعفرانی است؟

بهترین انواع زعفران برای صادرات

قیمت زعفران در کشورهای خارج چندین برابر قیمت زعفران در ایران می باشد. صادرات زعفران به کشورهای اروپایی بسیار سود آور است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه صادرات زعفران به این کشورها می توانید تماس بگیرید.

بسته به درخواست خریداران زعفران انواع زعفران به صورت فله و بسته بندی صادر می شود.

زعفران نگین صادراتی و سوپرنگین در بین خریداران زعفران برای صادرات طرفداران زیادی دارد. شرکت ما با عرضه مرغوبترین زعفران سرگل و انواع درجه کیفیت های زعفران نگین یکی از بهترین تامین کنندگان زعفران صادراتی می باشد.

درشتی و سالم بودن رشته های زعفران، قدرت رنگی بسیار بالا و عطر و بوی بی نظیر انواع زعفران عرضه شده توسط فروشگاه زعفران ممتاز قائنات سبب شده صادر کنندگان زعفران، زعفران مورد نظر خود را از فروشگاه ما خریداری نمایند.

برای خرید زعفران قائنات درجه یک صادراتی با واحد ما تماس بگیرید.

مدیر فروش زعفران قائنات

مصطفی قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *