مشخصات زعفران خوب و اصل چیست

مشخصات زعفران خوب و اصل چیست

به نظر شما مشخصات زعفران خوب و اصل در چیست؟ ایا برای شناخت زعفران خوب راه حل هایی وجود دارد؟ آیا می توان هنگام خرید زعفران اصل را بدون آزمایش فهمید؟

مشخصات زعفران خوب چیست؟

رنگ ، طعم و عطر زعفران مهم ترین عوامل ارزیابی زعفران به شمار می رود.

۱- رنگ زعفران :

رنگ زعفران مربوط به وجود ماده ای به نام «کروسین» است رنگ مطلوب زعفران قرمز و سرخی آن دارای جلای خاصی است. با گذشت مدتی از ابتدای فصل ، به تدریج رنگ زعفرارن تیره تر می شود. رنگ قهوه ای سوخته و بسیار تیره زعفران می تواند نشانه بد خشک کردن یا کهنه بودن آن باشد.

زمانی که زعفران طبیعی را دم کنیم ، در درم کردن آن هر چه قدر هم زعفران آن زیاد باشد ته مایه ای از رنگ زرد دیده می شود و مایع حاصل شفاف و درخشان است. برای دیدن این حالت می توانید یک حبه قند به داخل دم کرده زعفران بزنید و رنگ گفته شده را ملاحظه نمایید.

۲- طعم زعفران :

زعفران دارای طعمی تلخ و در عین حال دلپذیر است. طعم زعفران مربوط به هتروزید تلخ « پیکروکروسین » و «پیکروکروزینوزید » است.

۳- عطر و بوی زعفران :

بوی زعفران به علت وجود اسانس بی رنگ «ترپن» دارو، یک ترکیب اکسیژن دار همراه با «سینئول» می باشد. «سافرانال» عمده ترین ترکیب عطری موجود در روغن های فرَار زعفران است که از «پیکروکروسین» بدست می آید. برخی از گزارشات حاکی از خاصیت ضد باکتریایی «سافرانال» می باشد. علاوه بر سافرانال تاکنون ۹ ترکیب دیگر موثر در عطر و بو از زعفران جدا شده است.

این مقاله را هم از دست ندهید:
ارزش غذایی زعفران

زعفران در ابتدای فصل دارای عطری ملایم و دل انگیز ، آمیخته با بوی تازگی است. هر چه از ابتدای فصل تولید فاصله می گیریم ، بوی زعفران تندتر می شود.

در صورت نگهداری بد (در فضای آزاد یا ظروف نامناسب) به مرور، زعفران عطر خود را از دست می دهد. در بعضی از زعفران هایی که به روش سنتی خشک شده اند، به علت نگهداری طولانی مدت در فضای باز ، این اتفاق قابل مشاهده است .

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
آقای قربانی
شماره تلفن زعفران قائنات شماره موبایل: 09159641840
شماره زعفران قائنات شماره موبایل: 09156643790
واتس آپ زعفران قائنات واتس آپ: 09159641840
واتس آپ زعفران قائنات واتس آپ: 09156643790
کانال تلگرام زعفران قائنات تلگرام: ورود به کانال تلگرام

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.