ضد عفونی کردن پیاز زعفران خوب

ضد عفونی کردن پیاز زعفران خوب

چرا ما پیاز زعفران را جهت خوب بودن آن ضد عفونی می کنیم؟ آیا ضد عفونی کردن پیاز زعفران قبل از کاشت لازم است؟ بعد از ضد عفونی کردن پیاز چه کارهایی باید انجام داد؟

در بشکه ای مقدار ۱۵۰ لیتر آب بریزید و سپس مقدار ۳۵۰ سی سی سم امایت در آن مخلوط کنید و مقدار ۱۵۰ گرم رورال تی اس یا مانکوزب نیز در آن مخلوط کنید سپس پیاز ها را به مدت یک دقیقه در آن قرار داده تا کاملا خیس شود و بعد آن را آبکش میکنیم سپس پیازها را در فضای آزاد ترجیحا روی سطح سیمانی پخش کرده تا خشک شوند و بلافاصله نسبت به کشت آن اقدام می کنیم. (میتوانید شب ضد عفونی کنید تا صبح خشک شود و بعد کشت کنید)

ترجیحا این کار در اواخر اردیبهشت یا شهریور انجام شود تا رطوبت باقی مانده در پیاز مشکل فیزیولوژیکی ایجاد نکند.

جهت تاثیر بیشتر و بهتر ضدعفونی بهتر است باقی مانده پیاز سال قبل را از آن جداکنید.

پهن کردن و خشک کردن پیاز زعفران پس از ضد عفونی

این کار را به این جهت انجام می دهند که تا خشک شود و پیاز زعفران جهت کاشت آماده شود

ضد عفونی پیاز زعفران

این مقاله را هم از دست ندهید:
فروش انواع پیاز زعفران در کرمان
مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.