عوامل و آلودگی های موجود در زعفران :
عوامل و آلودگی های موجود در زعفران که در زیر ذکر شده است در بعضی از انواع زعفران وجود دارند که قبل از مصرف و استفاده از آن این عوامل را از زعفران موجود جدا کرده و بعد به مرحله فروش می رسانند :
- خار و خاشاک
- تار مو
- شن و سنگریزه
- خرد ناخن
- نخ
- حشرات مرده
- بقایای کود های شیمیایی
- بقایای سموم و علف کش ها
- آلودگی های میکروبی
- آلودگی های شیمیایی
- آلودگی های ناشی از تقلب که شامل مواد افزودنی مثل گلرنگ ، کاکل ذرت و …
مصطفی قربانی
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمههای زیر کلیک کنید.
تلفن
ایمیل
تلگرام
واتساپ
بله
ایتا