عوامل و آلودگی های موجود در زعفران

عوامل و آلودگی های موجود در زعفران :
عوامل و آلودگی های موجود در زعفران که در زیر ذکر شده است در بعضی از انواع زعفران وجود دارند که قبل از مصرف و استفاده از آن این عوامل را از زعفران موجود جدا کرده و بعد به مرحله فروش می رسانند :

  • خار و خاشاک
  • تار مو
  • شن و سنگریزه
  • خرد ناخن
  • نخ
  • حشرات مرده
  • بقایای کود های شیمیایی
  • بقایای سموم و علف کش ها
  • آلودگی های میکروبی
  • آلودگی های شیمیایی
  • آلودگی های ناشی از تقلب که شامل مواد افزودنی مثل گلرنگ ، کاکل ذرت و …

عوامل آلودگی زعفران

مدیر فروش زعفران قائنات

مصطفی قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *