جداسازی ریشه زعفران از گل

چگونگی عمل جداسازی ریشه زعفران از گل
برای جداسازی ریشه زعفران از گل ، کشاورز باید برای این عمل صبح خیلی زود برای چیدن زعفران در محل زمین های زعفران خود حاضر شود و آن هم قبل از طلوع خورشید، این کار را انجام دهد چون به محض طلوع خورشید گل از حالت غنچه خارج شده و باز میشود و هر مقدار گل زعفرانی که بعد از طلوع خورشید چیده شود(گل های زعفران غنچه نباشند)
در مرحله دوم جداسازی ریشه (کلاله) زعفران از گل این عمل بیشتر به طول خواهد انجامید و بعد از خشک کردن زعفران محصول تولیدی از مرغوبیت کمی برخوردار خواهد بود.

ولی اگر قبل از طلوع خورشید انجام گیرد هم در زمان جداسازی ریشه زعفران از گل راحت تر خواهد بود و هم زعفران آن کیفیت بالاتری را خواهد داشت.
در مرحله جداسازی ریشه زعفران  بسته به نوع زعفران باید ریشه های آن کلا از گلبرگهای آن جدا شود.

عمل جداسازی هرچه سریعتر انجام گیرد ریشه زعفران در بهبود كیفیت محصول تولیدی تاثیر بسزایی خواهد داشت.

و بهترین دما برای نگهداری ریشه ها در فاصله زمانی جداسازی ریشه زعفران از گل تا خشك كردن، دمای یخچال می باشد.
به محض این که گل های زعفران از زمین چیده شد باید عملیات جداسازی ریشه زعفران صورت گیرد چون از مدت چیدن گل به بعد گل رو به خشکی و بلکه رو به خرابی می رود.
و گلهای زعفران هر چه به صورت غنچه چیده شود هم عملیات جداسازی راحت تر و هم اینکه زعفران آن از مرغوبیت بالاتری برخوردار خواهد بود.

لیست قیمت روز زعفران 01 اردیبهشت 1403

نام محصولقیمت عمده کیلویی
زعفران سوپر نگین درجه یک113 میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
زعفران سوپر نگین درجه دو111 میلیون تومان
زعفران نگین درجه یک110 میلیون تومان
زعفران نگین درجه دو109 میلیون تومان
زعفران سرگل درجه یک107 میلیون تومان
زعفران پوشالی درجه یک۱۰۵ میلیون تومان
زعفران پوشال معمولی۱۰۱ میلیون تومان
زعفران شکسته درجه یک۸۵ میلیون تومان
زعفران دخترپیچ درجه یک۷۹ میلیون تومان
زعفران سفیدی درجه یک۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
پرچم زرد زعفران درجه یک۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
مدیر فروش زعفران قائنات

مصطفی قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *