عوامل و آلودگی های موجود در زعفران

عوامل و آلودگی های موجود در زعفران

عوامل و آلودگی های موجود در زعفران :
عوامل و آلودگی های موجود در زعفران که در زیر ذکر شده است در بعضی از انواع زعفران وجود دارند که قبل از مصرف و استفاده از آن این عوامل را از زعفران موجود جدا کرده و بعد به مرحله فروش می رسانند :

  • خار و خاشاک
  • تار مو
  • شن و سنگریزه
  • خرد ناخن
  • نخ
  • حشرات مرده
  • بقایای کود های شیمیایی
  • بقایای سموم و علف کش ها
  • آلودگی های میکروبی
  • آلودگی های شیمیایی
  • آلودگی های ناشی از تقلب که شامل مواد افزودنی مثل گلرنگ ، کاکل ذرت و …

عوامل آلودگی زعفران

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
آقای قربانی
شماره تلفن زعفران قائنات شماره موبایل: 09159641840
شماره زعفران قائنات شماره موبایل: 09156643790
واتس آپ زعفران قائنات واتس آپ: 09159641840
واتس آپ زعفران قائنات واتس آپ: 09156643790
کانال تلگرام زعفران قائنات تلگرام: ورود به کانال تلگرام

این مقاله را هم از دست ندهید:
هر کیلو زعفران چند مثقال است
دسته بندی ها: اخبار
مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.