چگونگی عمل جداسازی ریشه زعفران از گل
برای جداسازی ریشه زعفران از گل ، کشاورز باید برای این عمل صبح خیلی زود برای چیدن زعفران در محل زمین های زعفران خود حاضر شود و آن هم قبل از طلوع خورشید، این کار را انجام دهد چون به محض طلوع خورشید گل از حالت غنچه خارج شده و باز میشود و هر مقدار گل زعفرانی که بعد از طلوع خورشید چیده شود(گل های زعفران غنچه نباشند)
در مرحله دوم جداسازی ریشه (کلاله) زعفران از گل این عمل بیشتر به طول خواهد انجامید و بعد از خشک کردن زعفران محصول تولیدی از مرغوبیت کمی برخوردار خواهد بود.
ولی اگر قبل از طلوع خورشید انجام گیرد هم در زمان جداسازی ریشه زعفران از گل راحت تر خواهد بود و هم زعفران آن کیفیت بالاتری را خواهد داشت.
در مرحله جداسازی ریشه زعفران بسته به نوع زعفران باید ریشه های آن کلا از گلبرگهای آن جدا شود.
عمل جداسازی هرچه سریعتر انجام گیرد ریشه زعفران در بهبود کیفیت محصول تولیدی تاثیر بسزایی خواهد داشت.
و بهترین دما برای نگهداری ریشه ها در فاصله زمانی جداسازی ریشه زعفران از گل تا خشک کردن، دمای یخچال می باشد.
به محض این که گل های زعفران از زمین چیده شد باید عملیات جداسازی ریشه زعفران صورت گیرد چون از مدت چیدن گل به بعد گل رو به خشکی و بلکه رو به خرابی می رود.
و گلهای زعفران هر چه به صورت غنچه چیده شود هم عملیات جداسازی راحت تر و هم اینکه زعفران آن از مرغوبیت بالاتری برخوردار خواهد بود.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | |
آقای قربانی | |
شماره موبایل: 09159641840 | |
شماره موبایل: 09156643790 | |
واتس آپ: 09159641840 | |
واتس آپ: 09156643790 | |
تلگرام: ورود به کانال تلگرام |