ارزش غذایی زعفران

ارزش غذایی زعفران چیست؟ چگونه می توان ارزش غذایی زعفران را اضافه کرد؟ ارزش غذایی زعفران را بر چه اساسی می سنجند؟

ارزش غذایی زعفران

ارزش غذایی زعفران با توجه به خواص بسیار زیادی که دارد قابل توجه می باشد. و در اینجا در این مبحث توضیح داده می شود:

زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب كاهش چربی و كلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پيشگيری كننده از بيماريهای قلبی و سرطان، تقويت کننده حافظه و كاهش دهنده فشار خون است.

از گیاه زعفران در بسیاری از بیماریها از جمله:

درمان بیماری آسم، بيماريهاي پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، يرقان، پيش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شكم، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.

زعفران گیاهی فوق العاده بی نظیر در صنعت داروسازی و درمان بیماری هاست.

زعفران به هضم غذا کمک می کند و تقویت کننده معده می باشد و به عنوان مسکن بویژه در دردهای لثه کاربرد دارد. این تنها گوشه ای از اثرات بی نظیر زعفران است.

زعفران خاصیت کاهش چربی و کلسترول خون و نیز افزایش نفوذ اکسیژن در پلاسمای خون را دارد. از زعفران علاوه بر کاربردهای غذایی گوناگون برای دارو های تقویتی، کمک به هضم غذا، افزایش هوش و به‌ویژه برای پیشگیری از سرطان و غده (تومور) استفاده می‌شود.

مدیر فروش زعفران قائنات

مصطفی قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *