تمام مطالب دسته بندی : انواع زعفران
بوری زعفران

بوری زعفران

بوری زعفران بوری زعفران قائنات به قسمت هایی از ریشه که مقداری رنگ کلاله را به خود جذب کرده است « بوری زعفران » گفته می شود. « بوری زعفران » معمولا هنگام تهیه سرگل ممتاز از پوشال بدست می آید که ذرات ریز زعفران هم با آن مخلوط می باشد.   جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: آقای قربانی شماره موبایل: ۰۹۱۵۹۶۴۱۸۴۰ شماره موبایل: ۰۹۱۵۶۶۴۳۷۹۰ واتس آپ: ۰۹۱۵۹۶۴۱۸۴۰ واتس آپ: ۰۹۱۵۶۶۴۳۷۹۰ تلگرام: ورود به کانال تلگرام

تفاوت انواع زعفران تاریخ مصرف گذشته و زعفران تازه

تفاوت انواع زعفران تاریخ مصرف گذشته و زعفران تازه

چه تفاوتی بین انواع زعفران تاریخ مصرف گذشته با زعفران تازه وجود دارد؟ آیا مصرف زعفران تاریخ مصرف گذشته خطر دارد؟ از کجا می توان تفاوت بین زعفران تاریخ گذشته با زعفران تازه را متوجه شد؟ مقایسه زعفران تاریخ مصرف گذشته و تازه در فروشگاه زعفران ممتاز قائنات خیلی به این اصل توجه ویژه ای دارند. قبل از هر چیز لازم است بدانیم برخی تفاوت های ظاهری زعفران کهنه و تازه فقط در ابتدای فصل تولید ، قابل تشخیص است؛ به طوری که هر چه از فصل تولید فاصله می گیریم تفکیک زعفران تاریخ مصرف گذشته و تازه از همدیگر سخت تر می شود؛ خصوصا اگر زعفران سال های قبل با روش صحیح نگهداری شده باشد. اکنون به تعدای از […]

تهیه بهترین پیاز زعفران قائنات برای کاشت

تهیه بهترین پیاز زعفران قائنات برای کاشت

چه نوع پیازی جهت کاشت زعفران انتخاب کنیم؟ بهترین پیاز زعفران قائنات چه ویژگی هایی دارد؟ آیا هر پیاز زعفرانی جهت کاشت خوب است؟ در تهیه زمین به منظور کاشت زعفران لازم است، توجه و دقت خاصی لحاظ شود. از آنجایی که پیاز زعفران مدت نسبتا زیادی (حدود ده سال ) در زمین می ماند، زمین باید دارای بافت متوسط ، نسبتا عمیق ، مسطح ، فاقد سنگ ریزه و علف هرز با زهکشی خوب و مناسب باشد، زعفران در زمین های دارای قلوه سنگ ، علفه هرز یا مواد آلی پوسیده نشده و شور و فقیر ، محصول خوبی نمی دهد. در یک فرصت مناسب ، زمین مورد نظر را شخم عمیق می زنند (توصیه می شود این کار در […]

تفاوت انواع زعفران تقلبی و اصلی

تفاوت انواع زعفران تقلبی و اصلی

به نظر شما چه تفاوت میان زعفران اصلی و تقلبی است؟ آیا راه هایی جهت شناخت انواع زعفران اصلی وجود دارد؟ آیا می توان به حرف فروشنده اعتماد کرد؟ از آنجایی که زعفران کالایی پربها است و همچنین عامه مردم شناخت کمتری از گیاه و مشخصات ظاهری زعفران حقیقی دارند، از گذشته وارد کردن ناخالصی هایی در آن معمول بوده است. به طوری که ابوریحان بیرونی در قرون پنجم از زعفران مغشوش در کشمیر یاد میکند. و می نویسد : «… و عادت ایشان آنست که به گوشت و روغن مغشوش کنند …» امروز هم سودجویان با توجه به قیمت بالای زعفران ، مواد و ترکیبات مختلف بی ارزش و بعضا مضر را با زعفران مخلوط و به بازار عرضه […]

1 2 3