تمام مطالب دسته بندی : زعفران
هر یک مثقال زعفران چند گرم است

هر یک مثقال زعفران چند گرم است

آیا می دانید هر یک مثقال زعفران چند گرم است؟ چطوری در بازار هر یک مثقال زعفران را خرید و فروش می کنند؟ آیا با واحد های خرید و فروش زعفران در بازار آشنا هستید؟ چگونه تبدیل یک مثقال به گرم را در این بخش به شما آموزش می دهیم. هر گرم زعفران چند مثقال است هم بیشتر مردم به دنبال آن هستند. در قدیم در خرید و فروش زعفران از واحد هایی مثل « مثقال » ، « سیر » و « مَن » استفاده می شده ولی باید گفت که این واحدها، واحدهایی استانداردی محسوب نمی شوند. در خرید و فروش زعفران به دلیل ارزشمند بودن آن، هر واحد بر مبنای « گرم » و « کیلوگرم » […]

ظروف بسته بندی زعفران قائنات

ظروف بسته بندی زعفران قائنات

ظروف بسته بندی زعفران قائنات باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ مشخصات ظروف بسته بندی زعفران چیست؟ آیا ظروف بسته بندی زعفران در قیمت آن تاثیری دارد؟ ظروف بسته بندی زعفران در ایران از انواع مختلفی تشکیل شده است که با توجه به تقاضای بازار از قیمت و کیفیت های متفاوتی برخوردار است. با توجه به اینکه ظروف بسته بندی بر روی قیمت کالاهم تاثیر دارد، بنابراین فروشندگان خیلی به دنبال زیبایی این محصول هستند، چون باعث افزایش رضایت مندی مشتریان می شود. هر ساله شرکت های طراح سرمایه گذاری های زیادی بر روی بسته بندی ظروف زعفران می کنند که از استقبال بی نظیری هم مواجه می شوند. مثلا پک های زعفران که به تازگی البته منظورم یکی دو […]

مهمترین خواص پزشکی زعفران ایرانی

مهمترین خواص پزشکی زعفران ایرانی

آیا از فواید و خواص زعفران ایرانی اطلاع دارید؟ آیا می دانید که زعفران را برای علاج چه دردهایی در پزشکی استفاده می کنند؟ آیا از فواید و خواص زعفران در علم پزشکی به روش جدید مطلع اید؟ خواص زعفران که براساس تحقیقات به عمل آمده ذکر شده است: ۱- براساس تحقیقات مرز دانشگاهی ایتالیا ، زعفران در کارکرد سلولهای بینایی موثر است و سلول های بینایی را در مقابل آسیب ها محافظت کرده و از پیشرفت بیماری های چشم جلوگیری می کند و موجب احیاء سلول های آسیب دیده چشم می شود. زعفران در درمان اختلالات لکه زد شبکیه که در  سنین سالخوردگی ایجاد می شود، موثر است. مصرف زعفران در رژیم غذایی از پیشرفت بیماری های ژنتیکی چشم […]

تولید بهترین زعفران قائنات

تولید بهترین زعفران قائنات

آیا می دانید بهترین منطقه تولید زعفران قائنات کجاست؟ آیا می دانید بهترین زعفران قائنات چه نام دارد؟ بهترین زعفران قائنات چه زعفرانی است؟ از ایام قدیم زعفران در ایران کاشت می شده است ولی با توجه به منطقه های ایران از نظر کیفیت دچار اختلاف شدیدی بوده است و در تمام ایران از هر کسی بپرسید میگوید منطقه ما بهترین تولید کننده زعفران است، ولی این حرف درست نیست، نه به این خاطر که دروغ می گوید، اصلا! چون زعفران را با توجه به منطقه نمی سنجند، به خاطر کیفیت و رنگ دهی و عطر و بو و درشتی آن می سنجند. سوالی که مطرح میشود این است که؟ بهترین منطقه تولید زعفران کجاست؟ اگر سری به بازار بزنید […]

زعفران نگین قائنات

زعفران نگین قائنات

زعفران نگین قائنات چیست؟ چگونه زعفران نگین را تولید می کنند؟ خصوصیات و ویژگی های زعفران نگین قائنات چیست؟ زعفران نگین قائنات از نظر میزان خامه همراه با آن مشابه زعفران پوشال معمولی است و لیکن ضخیم تر از پوشال معمولی است. زعفران نگین فاخرترین و گرانبهاترین نوع زعفران بشمار می رود. از قدرت رنگی و عطر بالائی برخوردار است و از نظر حجم و زیبایی بسیار فوق العاده می باشد. خصوصیات زعفران نگین قائنات تمام قرمز رنگ روشنی دارد سه کلاله بهم چسبیده بدون نرمه بدون سفیدی کلاله ها حجیم و درشت هستند ضخیم تر از پوشال معمولی قدرت رنگی بالا عطر بالایی دارد     [irp posts=”2326″ name=”زعفران پوشال”] زعفران نگین سوپر چه ویژگی هایی دارد؟ این نوع […]

مسقطی زعفرانی شیراز

مسقطی زعفرانی شیراز

مسقطی زعفرانی شیراز تهیه مسقطی زعفرانی مواد لازم برای تهیه مسقطی زعفرانی شیراز : آب ۶ پیمانه گلاب ۱ پیمانه شکر ۳ پیمانه نشاسته گُل ۱ پیمانه روغن مایع ۱/۳پیمانه زعفران به میزان لازم(یعنی زیااااد) جوهر لیمو ۱/۴قاشق چایخوری طرز تهیه مسقطی زعفرانی شیراز : ابتدا ۴ پیمانه از آب +۱ پیمانه گلاب + شکر + جوهر لیمو را با هم مخلوط و روی حرارت بگذارید در حدی که شکر حل شود. ۲پیمانه باقی مانده از آب را با نشاسته گندم (نشاسته گُل) مخلوط کرده و کنار بگذارید تا نشاسته باز شده و در آب حل شود سپس از صافی رد کنید و به مخلوط آب و شکر و گلاب اضافه کرده و مواد را روی حرارت قرار دهید حالا […]

شربت زعفران و بیدمشک

شربت زعفران و بیدمشک

شربت زعفران و بیدمشک ؛ مناسب روزهای گرم تابستان شربت زعفران و بید مشک به دلیل اینکه بیدمشک در آن قرار دارد خاصیت سرد دارد و برای تابستان بسیار مناسب است. بهار نارنج و گلاب گرم و خشک بهاری هستند که خاصیت گرمی آنها با وجود هل و زعفران دو چندان می‌شود. البته عرق بیدمشک خاصیت سرد و تر دارد،به متعادل شدن آن کمک می‌کند. بیدمشک قند خون را پایین می آورد و ضد سردرد و دردهای عضلانی می باشد. این نوشیدنی ، آرامبخش و ضد اضطراب و به دلیل دارا بودن زعفران نشاط آور است. مواد لازم : ۳ قاشق سوپ خوری عرق بهارنارنج ۲/۱ قاشق سوپ‌خوری گلاب ۲/۱ قاشق سوپ‌خوری عرق هل ۲/۱قاشق سوپ‌خوری عرق بیدمشک ۲/۱ قاشق […]

شیر زعفران ، یک نوشیدنی گرم و مقوی

شیر زعفران ، یک نوشیدنی گرم و مقوی

شیر زعفران ، یک نوشیدنی گرم و مقوی برای تهیه شیر زعفران مواد زیر را لازم داریم: مواد لازم برای یک نفر: شیر: یک لیوان زعفران دم شده : به میزان لازم (معمولاً یک چهارم قاشق چایخوری) شکر : دو پیمانه عسل: یک قاشق مربا خوری ابتدا زعفران سابیده شده را در مقدار کمی آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه صبر می‌ کنیم تا دم بکشد. شیر را در ظرف ریخته بر روی شعله ملایم قرار داده و کم‌ کم هم می‌ زنیم ، سپس شکر را به آن اضافه کرده و هم می‌ زنیم تا خوب حل شود. وقتی شیر به جوش آمد ، قبل از اینکه کف کند شعله را خاموش می‌ کنیم. شیر را در لیوان ریخته […]

شربت زعفرانی

شربت زعفرانی

شربت خنک زعفرانی برای اماده کردن شربت زعفرانی موارد زیر را انجام دهید: مواد اولیه آب نیم لیتر شکر (‌به دلخواه بستگی به ذائقه شما دارد) زعفران سائیده شده نصف قاشق غذاخوری گلاب (‌۳ قاشق غذا خوری) روش تهیه : آب را در قابلمه ریخته و روی اجاق گذاشته تا بجوش بیاید. سپس شعله را کم کرده به آن شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود. زعفران را که از قبل در آب خیسانده و حل شده را به آن اضافه کنید و مرتب هَم بزنید تا مواد یک دست شود. بعد از چند دقیقه می توانید به آن گلاب اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت بماند تا غلیظ شود. سپس […]

زعفران و درمان آن بر انواع بیماری ها

زعفران و درمان آن بر انواع بیماری ها

خواص پزشکی زعفران چیست؟ خاصیت زعفران چیست؟ فواید زعفران برای زنان و مردان آیا متفاوت است؟ خواص کلی زعفران چیست؟ خواص زعفران دم کرده چیست؟ زعفران گیاهی از تیره زنبق و چند ساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰ سانتیمتر و دارای پیازی سخت، مدور، گوشتدار و پوشیده از غشاءهای نازک و قهوه ای رنگ می باشد که در طب قدیم به عنوان ادویه استفاده می شده و اثرات درمانی زیادی ذکر شده است و یکی از فایده های آن، اثر زعفران بر درمان بیماری های اعصاب و روان می باشد. تحقیقات نشان می دهند که تجویز عصاره زعفران باعث کاهش اثرات سرخوشی آور مورفین به روش ترجیح مکان شرطی شده، حساسیت حرکتی و بهبود فعالیت یادگیری و حافظه می شود. […]

چگونگی دم کردن و مصرف زعفران

چگونگی دم کردن و مصرف زعفران

چگونگی دم کردن و مصرف زعفران ۱٫هنگام خرید زعفران ، دقت کنید که هیچگاه زعفران غش شده یا قرص زعفران را نخرید.چون زعفران درجه یک باید رشته ایی و سرخ رنگ باشد و با  اینکار از خرید زعفران تقلبی و از افراد سودجو که مواد ناخالص را به عنوان درجه یک میفروشند جلوگیری می کنید. ۲٫ همیشه زعفران را در ظرف یا محیطی وکیوم و ایزوله و در جای خشک و تاریک نگه دارید تا از عطر و طعم آن کاسته نشود. ۳٫ زعفران سرگل را در جای خشک و دور از تابش مستقیم نور خورشید نگه دارید.(در محل تاریک نگهداری شود) ۴٫تمام زعفران خود را به صورت یکجا دم نکنید و از نگه داری زعفران خود در یخچال یا فریزر […]

طرز تهیه فرنی زعفرانی به صورت کامل همراه با عکس

طرز تهیه فرنی زعفرانی به صورت کامل همراه با عکس

چگونه فرنی زعفرانی درست کنیم؟ آیا درست کردن فرنی زعفرانی آسان است؟ طرز پخت فرنی زعفرانی به چه شکلی می باشد؟ طرز تهیه فرنی زعفرانی همراه با عکس به چه صورت است؟ تهیه فرنی زعفرانی خوشمزه مواد لازم برای تهیه فرنی زعفرانی به شرح زیر است: شیر ۱ لیوان شکر ۱ قاشق غذاخوری آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۱ عدد زعفران ۲ قاشق غذاخوری کره ۲/۱ قاشق غذاخوری (دلخواه) معمولاً در ماه مبارک رمضان، فرنی جزءلاینفک سفره افطار محسوب می شوند. در تمام دنیا، فرنی تقریباً به سبک فرنی ایرانی تهیه می شود. این غذا از ایران به بقیه دنیا مهاجرت کرده است؛ در هر صورت این دسر، بسیار خوشمزه و باب طبع تمام افراد خانواده است. […]

1 2 3 4