تمام مطالب دسته بندی : زعفران

زعفران ایران

زعفران ایران

ویژگی های زعفران ایرانی که سبب شده در جهان مطرح باشد، چیست؟ میزان صادرات زعفران به سایر کشورها چقدر است؟ قیمت زعفران ایران در خارج از کشور چقدر است؟ زعفران ایران جایگاهی ویژه ای در دنیا دارد. علت شهرت جهانی زعفران ایرانی چیست؟ زعفران ایران به دلیل کیفیت بالا از نظر قدرت رنگ دهی و عطر و بو و طعم بی نظیری که دارد؛ رتبه نخست کیفیت را در دنیا به خود اختصاص داده است. زعفران به دلیل شرایط اقلیمی و سابقه دیرینه که در ایران در رابطه با کشت آن وجود دارد؛ از کالاهای صادراتی ایران محسوب می‌شود. زعفران گیاهی گرمسیری است و به آب زیادی نیاز ندارد. شرایط آب و هوایی حاکم بر ایران به خصوص استان خراسان […]

مقدار مجاز حمل زعفران

مقدار مجاز حمل زعفران

مقدار مجاز حمل زعفران به خارج از کشور در صادرات چمدانی زعفران چقدر است؟ قیمت زعفران در خارج از کشور چقدر است؟ صادرات زعفران چقدر هزینه دارد؟ اکثر افرادی که قصد صادرات چمدانی زعفران را دارند؛ می‌خواهند بدانند مقدار مجاز حمل زعفران چقدر است؟ کلیه کالاهای خروجی که ارزش آن بنا به تشخیص گمرک بیش از ۸۰ هزار دلار باشد، تجاری محسوب می شود. هر کالای تجاری نیز مشمول قوانین صادرات کالا شده و بایستی مجوز های مربوطه را برای ارسال آن کالا به خارج از کشور اخذ نمایید. کالای همراه مسافر خروجی از طریق بازارچه های مرزی مشمول ماده ۳۲ آیین نامه اجرایی قانون صادرات و واردات و مفاد آیین نامه مسافران ورودی خواهد بود. صادرات چمدانی زعفران این […]

قیمت زعفران گرمی

قیمت زعفران گرمی

قیمت زعفران گرمی چقدر است؟ آیا قیمت یک گرم زعفران نگین با قیمت یک گرم زعفران سرگل متفاوت است؟ چرا قیمت خرید زعفران در بازارهای مختلف متفاوت است؟ زعفران گرمی چند است؟ قیمت زعفران گرمی به چه عواملی بستگی دارد که باعث شده قیمت خرید زعفران در مراکز فروش زعفران متفاوت باشد؟ زعفران بر خلاف سایر محصولات کشاورزی از ثبات نرخ پایین و نوسان قیمتی بالایی برخوردار است. تشخیص انواع مختلف زعفران و همچنین درجه کیفیت زعفران برای افرادی که تجربه کافی در این زمینه ندارند کمی دشوار است به همین جهت مقایسه قیمت زعفران و قضاوت در مورد قیمت واقعی آن، نیازمند ارزیابی تمام عوامل تاثیر گذار در آن می‌باشد. مثال معروف «هیچ گرانی و ارزانی بدون دلیل نیست» […]

خواص زردی یا پرچم زعفران

خواص زردی یا پرچم زعفران

منظور از زردی زعفران کدام قسمت گیاه زعفران است؟ زردی زعفران چگونه تهیه میشود؟ خواص زردی یا پرچم زعفران چیست؟ استفاده و کاربرد پرچم زعفران در چه صنایعی می باشد؟ قیمت پرچم زعفران چقدر است؟ مرکز فروش پرچم زعفران کجاست؟ زردی زعفران از جداسازی پرچم زعفران از سایر اجزای گل به دست می‌آید. گل زعفران شامل ۶ گلبرگ بنفش رنگ و سه پرچم زرد رنگ و کلاله سه شاخه قرمز رنگ می باشد. پس از برداشت گل زعفران، جهت تهیه انواع زعفران ( نگین، سرگل، پوشال و…) کلاله های قرمز رنگ از سایر اجزای گل جدا می‌ شوند. در بسیاری از مناطق به دلیل عدم آگاهی از خواص پرچم زعفران و کاربرد زردی زعفران در صنایع مختلف، از اجزای گل […]

زعفران خوب چه زعفرانی است؟

زعفران خوب چه زعفرانی است؟

زعفران خوب چه زعفرانی است؟ برای خرید زعفران خوب و اعلا به چه نکاتی باید توجه کرد؟ از کجا می توان زعفران خوب و ۱۰۰% اصل را با قیمت مناسب خریداری نمود؟ آیا می خواهید در زمینه خرید زعفران اطلاعات مفید و کاربردی کسب نمایید؟ امروزه خواص زعفران و کاربرد زعفران در صنایع مختلف بر کسی پوشیده نیست. از زعفران در درمان سوءهاضمه، یرقان، هپاتیت، اسپاسم، دیابت و … و نیز به عنوان اشتها آور، نشاط آور و محرک معده استفاده می شود. زعفران در صنعت برای رنگ آمیزی ابریشم و نخ، در صنایع آرایشی به عنوان پاک کننده و صنعت داروسازی کاربرد دارد. خواص بیشمار زعفران سبب شده استفاده از زعفران در داخل و خارج از کشور به طور […]

سایت خرید زعفران

سایت خرید زعفران

خرید زعفران قائنات اصل از طریق سایت چگونه امکان پذیر است؟ روش سریع و در عین حال قابل اطمینان برای خرید اینترنتی زعفران قائنات کدام است؟ خرید زعفران از طریق سایت چه مزیت هایی دارد؟ سایت خرید زعفران قائنات کدام است؟ همانطور که می دانید زعفران خواص زیادی دارد که از جمله می توان به: تقویت کننده معده ، اشتها آور ، تصفیه خون ، ضد سرطان ، ضد افسردگی اشاره نمود. با شناخت خواص زعفران استفاده از آن در صنایع مختلف و نیز مصارف خانگی افزایش یافته است. خانواده های ایرانی از زعفران به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذا استفاده کرده و بر سر هر سفره ایرانی به نوعی از زعفران استفاده شده است. جهت ارتقاء سلامت هموطنان […]

خشک کردن زعفران به روش سنتی

خشک کردن زعفران به روش سنتی

چگونه زعفران را خشک کنیم؟ روش خشک کردن زعفران به چه شکلی می باشد؟ آیا می توان بدون هیچ وسایلی زعفران را خشک کرد؟ روش سنتی خشک کردن زعفران به چه شکلی می باشد؟ چگونه زعفران را به روش سنتی خشک کرده تا طعم و رنگ و بوی آن حفظ شود؟ زعفران با توجه به قیمت بالایی که دارد، هنگام برداشت گل زعفران، بهتر است که حواسمان به این گیاه ارزشمند باشد و مراحل آماده کردن و خشک کردن آن را به طور کامل و بدون نقص انجام داد. به نظر شما چرا این قدر خشک کردن زعفران به روش سنتی مهم است؟ ما در این مقاله سعی داریم که تمام مزایا و معایب روش خشک کردن سنتی زعفران را […]

کشت و برداشت زعفران چگونه است؟

کشت و برداشت زعفران چگونه است؟

کشت و برداشت زعفران به شکلی است؟ برداشت زعفران در چه ماهی است و چگونه انجام می شود؟ آب و هوای مناسب جهت برداشت زعفران چگونه است؟ کشت و برداشت زعفران زعفران از جمله گیاهانی است که ازدیاد آن از طریق پیاز ( کُرم ) صورت می گیرد. و در مناطق نیمه گرمسیری و در نقاطی که دارای زمستانهای ملایم و تابستان گرم و خشک باشد بخوبی می‌روید. مقاومت زعفران در مقابل سرما زیاد است و لیکن چون دوران رشد آن مصادف با پائیز و زمستان و اوایل بهار است طبعا در این ایام به هوای مناسب و معتدلی نیاز دارد. در دوره خواب یا استراحت گیاه (تابستان) بارندگی یا آبیاری برای آن بسیار مضر است و باعث از بین […]

فرایند و خط بسته بندی زعفران

فرایند و خط بسته بندی زعفران

فرایند بسته‌بندی زعفران نیاز به رعایت چه اصولی دارد؟ ویژگی های بسته بندی زعفران زعفران با کیفیت بالا چیست؟ قیمت بسته بندی زعفران چقدر است؟ مزایای بسته بندی زعفران چیست؟ خراسان جنوبی به دلیل تولید عمده زعفران مرغوب، به عنوان قطب طلای سرخ کویر شناخته شده است. هر ساله با فرا رسیدن فصل برداشت گل زعفران در استان خراسان جنوبی زعفران زیادی وارد بازار می شود. زعفران ارگانیک پس از خریداری از کشاورزان توسط افراد آموزش دیده پاکسازی و کلاله آن از سایر قسمت‌های آن جداسازی می‌شود. استفاده از روش های نامناسب جهت اصول غیر استاندارد، سبب خرد و شکسته شدن کلاله های زعفران می شود. همچنین به دلیل عدم جداسازی کامل و مناسب قسمت سفیدی از کلاله ها، نوع […]

چگونه و از کجا زعفران اصلی و خوب بخریم؟

چگونه و از کجا زعفران اصلی و خوب بخریم؟

چگونه زعفران خوب بخریم؟ چگونه می توان زعفران خوب و اصلی را تشخیص داد؟ ویژگی های خرید یک زعفران اصل چگونه است و از کجا آن را بخریم؟ ویژگی های زعفران خوب را می توان از رنگ، عطر و طعم بالای آن تشخیص داد و مزه ی زعفران همیشه رو به تلخی دارد. رشته های قرمز رنگ زعفران که به آن کلاله می گویند به وسیله ریشه ی سفید آن به کلاله ها متصل است که به آن خامه می گویند. درجه و کیفیت زعفران از طریق طول کلاله و خامه مشخص می شود: زعفران نگین که درجه آن ۱ می باشد. زعفران سرگل یک درجه از زعفران نگین پایین تر است. زعفران پوشال درجه آن ۲ می باشد. زعفران […]

1 2 3 4