قیمت خرید زعفران خوب

قیمت خرید زعفران خوب

آیا می خواهید زعفران را با بهترین شرایط کیفی و قیمتی بخرید؟ آیا می خواهید از قیمت زعفران خوب و درجه یک اطلاع داشته باشید؟ زعفران با چه ویژگی هایی به عنوان زعفران خوب شناخته می شود؟

ساده ترین راه تشخیص مرغوب بودن زعفران بررسی ویژگی های ظاهری آن است.
زعفران خوب و مرغوب دارای رنگ قرمز تیره و بوی گرم تند و مطبوع دارد. تازگی یا کهنه بودن زعفران و حمل کشت آن (از لحاظ آب و هوا ، خاک و …) نیز ویژگی ای ظاهری زعفران را دچار تغییر می کند.

زعفران خوب و خالص را می توان از طریق رنگ و بو تشخیص داد. رنگ زعفران مرغوب، زرد مایل به نارنجی قرمز است. در ضمن زعفران بوی بسیار مطبوع و نافذی دارد به طوری که هر چه بوی زعفران بیشتر باشد، یعنی تازه تر است. نباید فراموش کرد که بوی کم نشانه کهنه بودن زعفران یا خالص نبودن آن است.
طعم و رنگ خوب زعفران به نوع زعفران هم بستگی دارد. در غذا هرچه زعفران غلیظ تر باشد، رنگ آن زرد پر رنگ ، زرد مایل به طلایی یا قرمز می شود. هرچه رقیق تر باشد، رنگ آن کمتر می شود.

اگر زعفران تازه باشد و دور از گرما، نور آفتاب و رطوبت در ظروف شیشه ای در بسته در شرایط خوب نگهداری شده باشد و از نظر اکولوژیک کشت آن در شرایط آب و هوایی مناسب باشد، مزه و بویش بهتر خواهد بود.

از آنجا که شرایط کشت زعفران ، بر مرغوبیت آن بسیار موثر است، زعفران منطقه قائنات با توجه به شرایط خاص آب و هوایی، به عنوان مرغوب ترین زعفران شناخته شده است و در جهان از محبوبیت زیادی برخوردار است و بیشتر شرکت های بزرگ دنیا به دنبال زعفران منطقه قائنات هستند، چون از لحاظ رنگ دهی و کیفیت حرف اول را در بین زعفران های جهان دارد.

شما به عنوان مصرف کننده زعفران و یا به عنوان خریدار عمده و فروشندگان زعفران می توانید برای اطلاع از قیمت خرید انواع زعفران خوب با ما در تماس باشید.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مصطفی قربانی
شماره تلفن زعفران قائنات شماره موبایل: 09159641840
شماره زعفران قائنات شماره موبایل: 09156643790
واتس آپ زعفران قائنات واتس آپ: 09159641840
واتس آپ زعفران قائنات واتس آپ: 09156643790
کانال تلگرام زعفران قائنات تلگرام: ورود به کانال تلگرام

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۳۳۴

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.