کاشت پیاز زعفران مرغوب منطقه قائنات

آیا از تولید کنندگان زعفران هستید و می خواهید شرایط کاشت پیاز زعفران مرغوب را بدانید؟ آیا می خواهید با کاشت پیاز زعفران مرغوب هر ساله محصول بیشتری از زمین های کشاورزی برداشت کنید؟ آیا می خواهید از نکات مهم کاشت پیاز زعفران مطلع شوید؟ نوع پیاز زعفران چه ارتباطی با مقدار محصول برداشت شده از زمین های کشاورزی دارد؟

برای اینکه زعفران از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار باشد بایستی به عوامل تاثیرگذار بر آن توجه کرد.

عواملی مانند محل کاشت زعفران، نوع پیاز زعفران، آب و هوای منطقه، شرایط نگهداری زعفران پس از برداشت محصول و …

گل زعفران از پیاز زعفران به وجود می آید پس نوع پیاز و شرایط کاشت پیاز زعفران عوامل مهمی در کیفیت زعفران تولید شده خواهند بود.

یکی از عواملی که در عملکرد هر چه بهتر پیاز زعفران دخیل می باشد زمین کشاورزی است.

زعفران در زمین های شور و خیلی رسی رشد نمی کند مناسب ترین خاک برای کاشت زعفران مخلوط مناسبی از رس و ماسه است.بعلاوه با شخم زدن زمین بایستی لایه‌های زیرین خاک را نرم و نفوذ پذیر کرد.

پیاز زعفرانی که برای کاشت انتخاب می‌شود باید اصلاح شده و بدون هیچ گونه قارچ باشد تا پیاز بتواند چندین سال در زمین سالم بماند.

یک پیاز زعفران مرغوب برای مدت طولانی و چندین سال می‌توانند زیر زمین عملکرد خوبی داشته باشد و زعفران مرغوبی را تولید کند.

طرز کاشت پیاز زعفران مرغوب در زمین کشاورزی

در بهار پس از قطع باران‌های بهاری خاک را با انجام شخم متوسط و سله شکنی از علفهای هرز پارک می کنند. در مرداد یا شهریور ماه با پخش کود حیوانی و شیمیایی زمین را برای کشت زعفران آماده می کنند.از مرداد تا مهر ماه می‌توان به کاشت پیاز زعفران مرغوب اقدام نمود.

پیاز زعفران را باید در عمق ۱۵ تا ۲۰ سانتی متری قرارداد تا در زمستان از سرما و در تابستان از گرمازدگی مصون بمانند.

پس از کاشت پیاز زعفران، زمین کشاورزی را باید آبیاری کرد. در صورتی که قبل از کاشت پیاز مزرعه آبیاری شده باشد می‌توان آبیاری را چند روز پس از کاشت انجام داد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مراحل کاشت، داشت و برداشت زعفران و خرید بهترین انواع آن با ما در ارتباط باشید.

مدیر فروش زعفران قائنات

مصطفی قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *