عوامل و آلودگی های موجود در زعفران

عوامل و آلودگی های موجود در زعفران :
عوامل و آلودگی های موجود در زعفران که در زیر ذکر شده است در بعضی از انواع زعفران وجود دارند که قبل از مصرف و استفاده از آن این عوامل را از زعفران موجود جدا کرده و بعد به مرحله فروش می رسانند :

  • خار و خاشاک
  • تار مو
  • شن و سنگریزه
  • خرد ناخن
  • نخ
  • حشرات مرده
  • بقایای کود های شیمیایی
  • بقایای سموم و علف کش ها
  • آلودگی های میکروبی
  • آلودگی های شیمیایی
  • آلودگی های ناشی از تقلب که شامل مواد افزودنی مثل گلرنگ ، کاکل ذرت و …

عوامل آلودگی زعفران

لیست قیمت روز زعفران 01 اردیبهشت 1403

نام محصولقیمت عمده کیلویی
زعفران سوپر نگین درجه یک113 میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
زعفران سوپر نگین درجه دو111 میلیون تومان
زعفران نگین درجه یک110 میلیون تومان
زعفران نگین درجه دو109 میلیون تومان
زعفران سرگل درجه یک107 میلیون تومان
زعفران پوشالی درجه یک۱۰۵ میلیون تومان
زعفران پوشال معمولی۱۰۱ میلیون تومان
زعفران شکسته درجه یک۸۵ میلیون تومان
زعفران دخترپیچ درجه یک۷۹ میلیون تومان
زعفران سفیدی درجه یک۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
پرچم زرد زعفران درجه یک۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
مدیر فروش زعفران قائنات

مصطفی قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *