عیار رنگ دهی زعفران

عیار رنگ دهی زعفران ارسال دیدگاه

عیار رنگ دهی زعفران
منظور از عیار رنگ دهی زعفران
عیار رنگ دهی زعفران با عوامل مختلفی سنجیده میشود که مهتمرین آن قدرت رنگ دهی و سپس عطر و طعم میباشد.
عامل اصلی رنگ زعفران عنصری است بنام کروسین که در زعفران قائنات، گاهاً به بالای 300 میرسد و در زعفران سایر مناطق دنیا به ندرت به بالای 200،که در زعفران قائنات به دلیل برداشت زعفران در ساعات قبل از طلوع آفتاب و اقلیم منطقه این عیار بالاتر از سایر مناطق است.

عیار رنگ دهی زعفران

کروسین یک ترکیب شیمیایی کاروتنوئید ( مواد مخدر طبیعی) است که در گل زعفران یافت می شود، رنگ قرمز آن عمیق و کریستالی با نقطه ذوب 186 درجه سانتی گراد می باشد و هنگامی که در آب حل می شود به شکل رنگ نارنجی ظاهر می شود.

عیار رنگدهی زعفران

کروسین یک ماده شیمیایی است که در درجه اول مسئول رنگ زعفران است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *