عیار رنگ دهی زعفران

عیار رنگ دهی زعفران

عیار رنگ دهی زعفران
منظور از عیار رنگ دهی زعفران
عیار رنگ دهی زعفران با عوامل مختلفی سنجیده میشود که مهتمرین آن قدرت رنگ دهی و سپس عطر و طعم میباشد.
عامل اصلی رنگ زعفران عنصری است بنام کروسین که در زعفران قائنات، گاهاً به بالای ۳۰۰ میرسد و در زعفران سایر مناطق دنیا به ندرت به بالای ۲۰۰،که در زعفران قائنات به دلیل برداشت زعفران در ساعات قبل از طلوع آفتاب و اقلیم منطقه این عیار بالاتر از سایر مناطق است.

عیار رنگ دهی زعفران

[irp posts=”50″ name=”روش شناسایی زعفران تقلبی از اصلی”]

کروسین یک ترکیب شیمیایی کاروتنوئید ( مواد مخدر طبیعی) است که در گل زعفران یافت می شود، رنگ قرمز آن عمیق و کریستالی با نقطه ذوب ۱۸۶ درجه سانتی گراد می باشد و هنگامی که در آب حل می شود به شکل رنگ نارنجی ظاهر می شود.

عیار رنگدهی زعفران

کروسین یک ماده شیمیایی است که در درجه اول مسئول رنگ زعفران است.

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۲۱۳

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.