مرحله داشت زعفران

مرحله داشت زعفران یا مرحله میانی
در مرحله داشت زعفران باید به عواملی که باعث بالا رفتن مرغوبیت پیازچه زعفران می شود توجه خاصی کرد و از زمان کاشت زعفران به بعد باید کارهایی انجام داد که کمک به بهبود پیازچه می کند و این مرحله از ضرورت بیشتری برخوردار است زیرا هر چقدر به پیاز رسیدگی بیشتری شود زمان گل دهی از گل مرغوبتری برخودار خواهد بود. برای این منظور بهتر است عوامل زیر را اجرا کنیم:آبیاری با دقت در زمان مناسب انجام پذیرد.

  • دفع علف های هرز تا حد امکان فیزیکی باشد و کمتر از علف کش ها استفاده شود.
  • سله شکنی پس از آبیاری و گاورو شدن مزرعه صورت پذیرد.
  • تا حد امکان از کودهای آلی و نیز از کودهای شیمیایی تایید شده استفاده شود.
  • کودهای آلی 1 تا 2 ماه قبل از برداشت گل مصرف شود.

گیاه زعفران

لیست قیمت روز زعفران 31 فروردین 1403

نام محصولقیمت عمده کیلویی
زعفران سوپر نگین درجه یک113 میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
زعفران سوپر نگین درجه دو۱۱۱ میلیون تومان
زعفران نگین درجه یک۱۱۰ میلیون تومان
زعفران نگین درجه دو۱۰۹ میلیون تومان
زعفران سرگل درجه یک۱۰۷ میلیون تومان
زعفران پوشالی درجه یک۱۰۵ میلیون تومان
زعفران پوشال معمولی۱۰۱ میلیون تومان
زعفران شکسته درجه یک۸۵ میلیون تومان
زعفران دخترپیچ درجه یک۷۹ میلیون تومان
زعفران سفیدی درجه یک۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
پرچم زرد زعفران درجه یک۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان
مدیر فروش زعفران قائنات

مصطفی قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *