مرحله داشت زعفران

مرحله داشت زعفران

مرحله داشت زعفران یا مرحله میانی
در مرحله داشت زعفران باید به عواملی که باعث بالا رفتن مرغوبیت پیازچه زعفران می شود توجه خاصی کرد و از زمان کاشت زعفران به بعد باید کارهایی انجام داد که کمک به بهبود پیازچه می کند و این مرحله از ضرورت بیشتری برخوردار است زیرا هر چقدر به پیاز رسیدگی بیشتری شود زمان گل دهی از گل مرغوبتری برخودار خواهد بود. برای این منظور بهتر است عوامل زیر را اجرا کنیم:آبیاری با دقت در زمان مناسب انجام پذیرد.

  • دفع علف های هرز تا حد امکان فیزیکی باشد و کمتر از علف کش ها استفاده شود.
  • سله شکنی پس از آبیاری و گاورو شدن مزرعه صورت پذیرد.
  • تا حد امکان از کودهای آلی و نیز از کودهای شیمیایی تایید شده استفاده شود.
  • کودهای آلی ۱ تا ۲ ماه قبل از برداشت گل مصرف شود.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
آقای قربانی
شماره تلفن زعفران قائنات شماره موبایل: 09159641840
شماره زعفران قائنات شماره موبایل: 09156643790
واتس آپ زعفران قائنات واتس آپ: 09159641840
واتس آپ زعفران قائنات واتس آپ: 09156643790
کانال تلگرام زعفران قائنات تلگرام: ورود به کانال تلگرام

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما در ایمیل خود مطلع شوید، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند

۳۵۸

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.