جابجایی و حمل و نقل گل زعفران
به كليه عمليات و فعاليتهاي مرتبط با مديريت توليد محصول زعفران در مراحل كاشت، داشت، برداشت و خشك كردن و بسته بندي ، نگهداري ، جابجایی و حمل و نقل گل زعفران گفته مي شود كه با در نظر گرفتن همه جوانب اقتصادي، اجتماعي و زيست محيطي و به منظور كاهش آلاينده هاي فيزيكي، شيميايي و ميكروبيولوژيكي در توليد محصول اعمال مي گردد.
در هنگام جابجایی و حمل و نقل گل زعفران بایستی به موارد زیر توجه کرد:
- جابجایی و حمل و نقل گل زعفران باید به گونه ای باشد كه گل ها از صدمه مكانیكی و آلودگی های محیط حفظ شوند.
- از انباشتگی بیش از اندازه و فشرده شدن گل در هنگام جابجایی و ترابری جلوگیری شود.
- در هنگام جابجایی و حمل و نقل گل زعفران باید گل را در جایی که هوای کافی به آن برسد قرار داد تا از پوسیدگی گل، آن هم در مدت زمان کم جلوگیری شود.
- برای حمل و نقل و جابه جایی باید از ظروفی یا کیسه هایی استفاده کرد که گل ها در آن آزاد باشند و به صورت فشرده در ظرف قرار نگیرند چون در این صورت هوای کافی در بین گل ها جابجا نشده و باعث خرابی گل های زعفران می شود.
- ظروف حمل گل باید به صورتی روی هم قرار گیرد تا از واردشدن صدمه مكانیكی به گل جلوگیری شود.
- در صورت طولانی بودن زمان حمل و نقل، جهت مصونیت گل در برابر نور و آلودگی ، از پوشش مناسب بر روی گلها استفاده شود.
- در هنگام جابجای و حمل و نقل گل زعفران نباید گل ها را برای مدت زمان طولانی در ظرف یا کیسه و … قرار داد زیرا به دلیل این که هوا در بین گلها جابجا نمی شود باعث از بین رفتن گل ها خواهد شد.
- در هنگام جابجایی برای مسافت طولانی نباید از اشیایی که گرما یا سنگینی خاصی دارند استفاده کرد.
مصطفی قربانی
برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمههای زیر کلیک کنید.
تلفن
ایمیل
تلگرام
واتساپ
بله
ایتا