مراحل تکثیر پیاز زعفران

تکثیر پیاز زعفران به چه صورت است؟ پیاز زعفران را در جه ماهی می توان خریداری کرد؟ ویژگی ها و خصوصیات پیاز زعفران جهت کشت باید چگونه باشد؟

مرحله تکثیر پیاز زعفران

تكثیر پیازچه زعفران از طریق ایجاد پیازچه های جدید كه از پیاز مادر به وجود می آید صورت می گیرد.

پیاز زعفران در ماه های تابستان به صورت غیرفعال و راكد در زمین باقی می ماند و هیچ رشدی در این مدت نخواهد داشت و رشد دوباره خود را در حدود پایان تابستان شروع می نمایند.

در بعضی از زمین هایی که از تعداد سال معین گذشته باشد یعنی در زمینی که پیازچه ها در مدت 5 تا 10 سال و بلکه بیشتر در این زمین باشند پیازچه ها همدیگر را خورده و تبدیل به پیازچه هایی خیلی کوچک می شوند.

که حالت تولد دوباره را می توان به آن نسبت داد و این پیازچه ها دوباره شروع به رشد و نمو می کنند و عمل تکثیر پیازچه زعفران صورت می گیرد.

ولی در این زمین گل دهی آن به نسبت قابل توجهی کم می شود به این دلیل که در این مدت پیازچه ها مرحله رشد و بزرگ شدن را پشت سر می گذرانند و در این مدت که شاید یک یا دو سال طول بکشد تا پیازچه ها بزرگ شوند خبری از گل و گلدهی نخواهد بود  و باید حتما این پیازچه ها را از این زمین جدا و در زمینی دیگر که تا حالا پیازچه زعفران نشده کاشته شود.

و عمل جداسازی پیازچه ها باید قبل از این که این عمل در زمین صورت گیرد انجام شود.

 

تکثیر پیاز زعفران جهت کشت

 

مدیر فروش زعفران قائنات

مصطفی قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه‌های زیر کلیک کنید.

فرم مشاوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *